Sidnėjuje, Australijoje gyvenanti konditerė Andres Fatso kasdien iškepa daugybę gardžių tortų, tačiau nė vienas jų neprilygsta šiems limonado buteliukų formos pyragaičiams.
Sunku patikėti, bet šioje nuotraukoje iš tikrųjų pyragaičiai, o ne tikras limonadas. „Sprite“ torčiukas yra žaliosios „Matcha“ arbatos skonio, „Fanta“ pagaminta iš riešutų sviesto, o „Coca Cola“ – iš Nutell‘os.
Kad pagamintų šiuos pyragaičius, Andres vidinius jų sluoksnius iškepa atskirai, o išorinį kietą kiautą nulieja iš šokolado, panaudodama pusiau perpjautą limonado butelį. Šis procesas užtrunka iki šešių valandų, bet rezultatas neabejotinai atperka įdėtą triūsą. Vien pažiūrėjus į nuotraukas norisi paragauti saldaus limonadinio torto! Apačioje rasite ir kelių sekundžių šaunų video kaip perpjaunamas pyragaitis.
Video: