Sidnėjuje, Australijoje gyvenanti konditerė Andres Fatso kasdien iškepa daugybę gardžių tortų, tačiau nė vienas jų neprilygsta šiems limonado buteliukų formos pyragaičiams.
Sunku patikėti, bet šioje nuotraukoje iš tikrųjų pyragaičiai, o ne tikras limonadas. „Sprite“ torčiukas yra žaliosios „Matcha“ arbatos skonio, „Fanta“ pagaminta iš riešutų sviesto, o „Coca Cola“ – iš Nutell‘os.
Kad pagamintų šiuos pyragaičius, Andres vidinius jų sluoksnius iškepa atskirai, o išorinį kietą kiautą nulieja iš šokolado, panaudodama pusiau perpjautą limonado butelį. Šis procesas užtrunka iki šešių valandų, bet rezultatas neabejotinai atperka įdėtą triūsą. Vien pažiūrėjus į nuotraukas norisi paragauti saldaus limonadinio torto! Apačioje rasite ir kelių sekundžių šaunų video kaip perpjaunamas pyragaitis.

Andres Fatso nuotr.

Andres vidinius jų sluoksnius iškepa atskirai, o išorinį kietą kiautą nulieja iš šokolado, panaudodama pusiau perpjautą limonado butelį. Šis procesas užtrunka iki šešių valandų, bet rezultatas neabejotinai atperka įdėtą triūsą.

Sprite“ torčiukas yra žaliosios „Matcha“ arbatos skonio, „Fanta“ pagaminta iš riešutų sviesto, o „Coca Cola“ – iš Nutell‘os.
Video: